Biff med salat og kesampesto
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Krydre biffene, og stek dem på middels varme til det begynner å piple på oversiden.
Snu biffene og stek dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem.
Legg tomatene i ildfast form og stek dem på 230 grader i 8-10 minutter.
Rør sammen kesam og pesto. Server biffen med sausen og bakte eller ovnsstekte poteter.
Biff inneholder kun 2-4 % fett, og det er derfor tilbehøret som bestemmer hvor sunt et biffmåltid er. Denne retten er enkel å lage, smaker kjempegodt og gjør derfor til skamme at sunn og god mat er en vanskelig kombinasjon.
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker
Foto: Frukt.no/Bård Gudim
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 Poeng
Anchor Steam Beer
USA
Volum: 0.350 Pris: 51,90 Bestillingsutvalget -
87 Poeng
Ch. Cambon
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 169,90 Bestillingsutvalget -
85 Poeng
Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon 2013
Chile
Volum: 0.750 Pris: 107,90 Basisutvalg, kategori 1 -
88 Poeng
Gotlands Bryggeri Bushveld Bulldog 2017
Sverige
Volum: 0.330 Pris: 59,90 Bestillingsutvalget

