Dagens rett

Biffbruschetta

En saftig biff bare venter på at du skal sette tenna i den. Mange nydelige smaksnyanser finner du i form av urter og grønnsaker. Samt i fra et par rødviner fra Frankrike til rundt hundrelappen.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Biffbruschetta

Antall porsjoner

2

Ingredienser

2 stk
biffer á ca 180 g (mørbrad, ytre- eller indrefilet)
0.5 ts
0.25 ts
2 skiver
1 stk

Fremgangsmåte

Skjær tomat, paprika og løk i terninger. Hakk basilikum, tilsett oljen og smak til med salt og nykvernet pepper.

Stek loffskivene pent gylne i litt olje i stekepanna, eller ta de i brødristeren. Krydre biffene, og stek de på middels varme til det begynner å piple på oversiden. Snu biffene og stek de videre til rosa kjøttsaft pipler frem.

Loffskivene smøres med tapenade, biffene legges oppå, og det hele toppes med tomat-, paprika- og løkblandingen.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen