Dagens rett

Biffsalat

Biff er kjempegodt, men kombinasjonen med poteter fungerer ikke spesielt godt. Sats heller på grønnsaker. Da føler du deg mer opplagt etter måltidet, og kroppen arbeider bedre med opptaket av næringsstoffene. La gjerne grønnsaker bli fast tilbehør i grillsesongen.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Biffsalat

Fremgangsmåte

Skrell løk og kok den i lettsaltet vann et par minutter. Rens sopp og skjær i skiver.

Varm smør/olje i panne og stek kjøttet i 3 min. Salte og pepre. Sprøstek bacon, tilsett sopp og løk. la det frese videre litt raskt. Klipp gressløk og bland inn i rømmen.

Vask salat og la den renne av. Fordel salatblader på 2 tallerkener.

Legg opp kjøtt og bacon, og løk og sopp. Pynt med tomater. Server med brød.

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Her får du vite hvordan du steker biff

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen