Dagens rett

Blackened pig surprise

Dagens rett kan du woke eller benytte deg av en annen egnet panne. Svinekjøtt er magert, og ellers er det jo heller ikke meget av ingrediensene som fraviker denne linjen. Siden retten er hot, følges det hele av en deilig tysk hvitvin.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Blackened pig surprise

Fremgangsmåte

Stek svinekjøttet raskt på middels sterk varme med litt chiliolje. Strø på litt salt. Ta ut kjøttet av pannen.

Skjær poteter i små terninger - stek terningene sammen med mais. La det surre i pannen i ca. 15 minutter. Ha kjøttet tilbake i pannen når potetene er møre.

Rør inn chilipulver, paprikapulver og salt. Tilsett crème fraiche server med ytterligere creme fraiche og lange paprikastrimler.

Denne hotte opplevelse anbefales!

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

I Apéritifs Kokebok finner du flere retter med svinekjøtt

Hva slags vin skal du velge til svinekjøtt?

Her finner du artikkel og oppskrifter med magert svinekjøtt

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen