Se alle høstens matkurs

Bli en proff amatørkokk til høsten

Du må være med på et eller flere av våre mange matkurs i høst. Dermed står du mye sterkere når du skal briljere på kjøkkenet.

Ingen har et så bredt kurstilbud som Apéritif. Og ingen samler så mange vin- og matinteresserte.

Våre matkurs tar for seg de fleste matrelaterte spørsmål som gjør deg til en bedre kokk.

Våre kurs omhandler alt fra temaer som saus og skalldyr til hvordan du blir en mester med kjøtt. Du kan lære alt fra hvorfor temperatur er så viktig til det å beine ut kjøtt.

Bli en mester med kjøtt

Alle våre kurs ledes av profesjonelle innenfor sine fagfelt, og kursene er derfor grundig forberedt og vi kan nesten garantere at du blir fornøyd. Det du trenger er å sette av noen timer en kveld og du får belønning i form av kunnskap og økt matglede samtidig som våre kurs har høy trivselsfaktor for deltakerne.

Gi et gavekort til kurs til noen du er glad i

 

 Lær å lage saus som proffene gjør det

Flere nye kurs hos Sverre Sætre

Vi fortsetter også med våre populære kurs hos landets fremste konditor, Sverre Sætre. Han lærer deg å lage lekre desserter, konfekt og sjokolade og julesøtsaker som garantert blir en vinner i julen. Lær å lage de lekreste konfektene


Her ser du vår fullstendige kursplan for høstens kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen