Bli kjent med Chiles fantastiske viner

Vinkurs i Oslo 9. september

(Delpixart)

Bli kjent med Chiles fantastiske viner

Denne kvelden får du smake 13 deilige viner, som til fulle viser hvilke vinskatter dette fascinerende landet på andre siden av kloden skjuler.

 

9. september må du sette av i kalenderen for da vil Mai Tjemsland Master of Wine, vise deg Chile gjennom 13 spennende viner. 

Chiles karakteristiske landskap er det perfekte stedet for å skape flotte viner, der det ligger med Stillehavet på den ene siden og de majestetiske Andesfjellene på andre siden. Det strekker seg 5000 km fra nord til sør, og har et helt unikt klima. Her finner du alt fra Atacama som er verdens tørreste ørken, til elvedistrikter med et klima som minner om Norge. Mellom disse ytterpunktene finnes en myriade av mikroklimaer som hver på sin måte skaper viner med karakter. 

Denne kvelden vil du få smake spennende viner fra Maipo dalen, som er vuggen for Chiles vinhistorie. Samt viner fra viner fra San Antonio-dalen som på andre siden er et av Chiles nyere områder. I tillegg skal vi smake oss gjennom Chile helt i fra Bío-Bío Valley i sør, til Limarí som ligger mer nord den vitikulturelle delen av landet. 

Gå ikke glipp av denne utrolige smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!

  Foto: SrdjanPav
Årgangsendringer kan forekomme

Kommende kurs

Til toppen