Blir mikrobryggeriet i Moss stengt?

En politietterforsker fra Oslo besøkte Mikrobryggeriet sammen med en kamerat for å ta en drink. Det han opplevde, fikk ham til å sende inn en klage til Moss Kommune.

- Da vi ankom rundt midnatt sto en tønne med rusbrus av typen Smirnoff Ice ubemannet utenfor utestedet. Mens jeg sto i køen observerte jeg flere personer som forsynte seg fra tønna, skriver politietterforskeren i sitt brev til Moss Kommune, i følge moss-avis.no.

I køen overhørte han flere personer som lurte på om de sjekket legitimasjon, noe han besluttet at ikke var noe som skjedde hver kveld. Mikrobryggeriet på sin side, forklarer det hele med at det er vanskelig når det er snakk om så mange personer som skal inn samtidig.

Brøt alkoholloven
Inne på utestedet bestilte Røen og kameraten hver sin Jägermeister. I følge alkoholloven er en shot 4 cl. Røen fikk servert alkoholen i 8 cl-glass, begge fylt til randen. Røen tok bilde av glasset som bevis, skriver moss-avis.no.

Linn Dahler, daglig leder på Mikrobryggeriet, forklarer i sitt brev til rådmannen at de ved flere anledninger går tomme for 4 cl-glass i løpet av kvelden. Derfor blir de nødt til å ta i bruk andre glass, men at de ikke fyller opp mer enn 4 cl.

Dahler forklarer videre at de har et ungt personell, men at alle får utdelt alkoholloven, slik at de skal overholde den. Derfor mener hun også at det er høyst usannsynlig at Røen blitt servert 8 cl Jägermeister.

Rådmannen har konkludert med at Mikrobryggeriet bør bli stengt i en periode på to uker. Saken blir tatt opp i Helse- og Sosialutvalget 26.oktober.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen