Dagens rett

Bolognese

Spagettiretter er som regel enkle å tilberede, og det samtidig som smaken selvsagt er ivaretatt. Det gjelder bare å benytte gode råvarer her som i all annen mattilberedning. Til denne retten synes vi også at en argentinsk bonarda passer som dagens rødvinstips.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Spagetti bolognese

Antall porsjoner

2

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

300 g
kjøttdeig/karbonadedeig
0.5 stk
1 stk
60 g
0.5 ts
0.5 ts

Fremgangsmåte

Rens og finhakk grønnsakene. Skjær bacon i tynne strimler eller terninger.

Ha kjøttdeigen over i en varm panne og stek den på middels varme til den er fint brun.

Ha i de finhakkede grønnsakene, bacon og tomatpuré. Hell over de hermetiske tomatene. Tilsett kraften/buljongen og la sausen koke i ca. 20 minutter. Smak til med krydder.

Kok spagetti som anvist på pakken og server med kjøttsausen og ferskrevet parmesan.

Prøv en av disse oppskriftene på pastaretter

Sendt inn av

Foto: EFF

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 
 
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen