Dagens rett

Bondeomelett

Bondeomelett er et typisk raskt restemåltid, men kan like godt tilberedes med "nye" råvarer. Det passer jo godt med mat som raskt fyller magen nå som OL-medaljene hagler inn og vi knapt kan løsrive oss fra skjermen.

Bondeomelett

Fremgangsmåte

Skjær poteter, falukorv og bacon i biter. Stek dem lett i pannen.

Pisk sammen egg, vann og salt og hell det over innholdet i pannen.

Legg på finskåret purre og paprikaskiver.

La det hele stivne over svak varme eller i stekeovnen.

Server brød til. 

Sendt inn av

Foto: Lisa Westgaard

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

//]]]]>
]]>  
Kilde:
 

 
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Du velger selv om du vil dele noen av dine oppskrifter med andre brukere av Min Kokebok.

I tillegg har du full tilgang på samtlige oppskrifter i Apéritifs Kokebok samt Dagens rett og kan dermed ved ett enkelt tastetrykk legge enhver av disse oppskriftene inn i din egen kokebok. Straks du har logget deg inn på tjenesten får du opp et nytt valg for dette under samtlige oppskrifter i kokeboka, bartender og Dagens rett. Enkelt og greit. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen