Breiflabbsalat

En riktig stygging av en fisk gir det herligeste fiskekjøttet, og breiflabb er utrolig i en frisk salat.

De siste årene har en rekke fisketyper som tidligere ble sett på som ufisk, slik som den delikate breiflabben, kommet til heder og verdighet igjen.
 
 
Under oppskriftene finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Breiflabbsalat

Fremgangsmåte

Stek gjerne et helt stykke breiflabbfilet i stekepanne
 
Ha litt god varme i starten så du får fin bruning. Sett ned varmen og stek videre til fileten så vidt er gjennomstekt, dryss litt salt og pepper over.
 
Eller skjær fileten i serveringsstykker, dryss litt salt og pepper over og stek den i smør eller olje.
 
Rør sammen ingrediensene til dressingen og smak den til med salt og pepper.
 

Anrett salaten på et fat, drypp dressing over og legg stykker med stekt breiflabb på til slutt.

Her finner du mange spennende oppskrifter på breiflabb

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen