Dagens rett

Breiflabbsalat

Denne tirsdagen setter vi en av våre beste matfisker på menyen og serverer breiflabbfilet. Til denne delikate fisken har vi valgt en spansk hvitvin.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Breiflabbsalat

Fremgangsmåte

Stek gjerne et helt stykke breiflabbfilet i stekepanne
 
Ha litt god varme i starten så du får fin bruning. Sett ned varmen og stek videre til fileten så vidt er gjennomstekt, dryss litt salt og pepper over.
 
Eller skjær fileten i serveringsstykker, dryss litt salt og pepper over og stek den i smør eller olje.
 
Rør sammen ingrediensene til dressingen og smak den til med salt og pepper.

Anrett salaten på et fat, drypp dressing over og legg stykker med stekt breiflabb på til slutt.

Sendt inn av

Foto: Morten Brun

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen