Dagens rett Brokkoligrateng med svinekjøtt

(Bilde: Matprat/Mari Svenningsen)

Mulig ny mandagsfavoritt

Gratinering gir mye ekstra smak til en rett. Det gjør supersunn broccoli også.

Svinekjøtt er magert og i en grateng blir resultatet både saftig og smaksrikt. Enkelt er det også. Maten passer seg selv i ovnen mens du gjør noe annet - perfekt!

Fristende retter med svinekjøtt 

Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

 

Brokkoligrateng med svinekjøtt

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 220 grader.

Stek kjøttdeigen i en stekepanne med margarin/olje, gjerne i to omganger så den blir stekt og ikke kokt.

Legg brokkoli utover i en ildfast form. Ha over den ferdigstekte kjøttdeigen.

Lag sausen etter anvisning på posen. Ta kjelen fra platen og visp inn eggene.

Hell sausen over i den ildfaste formen og dryss over revet ost.

Stek formen på 220 grader i ca. 20 minutter til osten er smeltet og blitt gylden.

Serveres med brød og en frisk salat ved siden av.

Flere gode oppskrifter på grateng

Mange oppskrifter med svinekjøtt

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.

 

Sendt inn av

Foto: Matprat/Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen