Få en helt ny drinkopplevelse

Snakk om hot drink - i dag gir vi deg en helt ny måte å servere en martini på.

Martinier er umåtelig populære drinker, og i andre land har enkelte barer spesialisert seg på nettopp denne drinktypen. Variasjonsmulighetene er nærmest uendelige, og nye spennende oppskrifter kommer stadig.
 
Kjell Johnsen ved Parkteateret Bar i Oslo , har laget denne spesielle og krydrete martinien som garantert vil gi deg en helt ny opplevelse av denne klassiske drinken.
 
Visste du at drinker også godt kan brukes som drikke til krydret mat? Les mer om dette her   (klikk).
 
Chili er en utrolig flott smakstilsetting som vi er vant til å bruke mer og mer av når vi lager de herligste retter, men den kan også med fordel brukes i drinker!
 
Les om denne hete grønnsaken og dens Nordiske sentrum i denne spennende artikkelen  (klikk).
Er du interessert i drinker og drinkoppskrifter? Nå kan du enkelt ta vare på alle dine oppskrifter online - les mer her (klikk).
 
Vi ønsker deg en riktig god helg!

Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post . Se lenger ned for mer info.

Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Cajun Martini

Antall porsjoner

1

Tilberedningstid

5 minutter

Ingredienser

6 cl
hvitløk- og chilivodka
2 cl
Noilly Prat

Fremgangsmåte

Fyll et stort glass med isbiter og ha opp i vermuten, rør med barskje så all isen kommer i kontakt med vermuten. Bruk en barsil og hell ut det meste av vermuten, alt etter hvor tørr du vil ha den. Ha opp i vodka og rør. Sil innholdet over i et  avkjølt cocktailglass, press oljen ut av sitronskallet over drinken og ha i chilien som garnityr. Vil du ha en mildere variant, bruker du vanlig vodka eller gin isteden.

Hvitløk- og chilivodka:
Hell ut litt av vodkaen av en full flaske og tilsett 5-6 skrelte hviløksfedd og 3-4 delte tørkete chili. La det stå et par dager og trekke. Rist på flasken et par ganger om dagen. Du kan selvfølgelig justere styrken med mer eller mindre chili og hvitløk i.
 

Sendt inn av

Foto: John Nordahl

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
 
Ukens drink som e-post er en ny tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig gratis . Hver fredag får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din.
 
Benytt påmeldingsfeltet nedenfor for å melde deg på Ukens drink:

Illustrasjonsfoto: Carin Tegner

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen