Dagens rett

Cannelloni

Endelig fredag. Med en pastarett i tankene slipper du relativt lett i fra det på kjøkkenet, selv om dagens utgave kanskje er litt mer krevende. Men, den passer likevel svært godt på ukens siste dag, og tips til et par italienske viner i røverkjøpklassen får du også med deg dersom du leser videre.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Cannelloni

Fremgangsmåte

Fyll:
Stek revet gulrot og hakket løk i en panne. Tilsett strimlet kylling, og smak til med pepper og salt. Tilsett hvitvin og la det koke til vinen er fordampet. Ha i grovhakkede valnøttkjerner og stek i 5 minutter. Hell alt sammen over i en bolle og bland godt.

La blandingen kjølne før du tilsetter ricottaost og revet parmesan. Fyll Cannellonirørene med blandingen, det gjøres enklest med en kakesprøyte.

Hvit saus:
Smelt smøret i en gryte, tilsett melet og en skvett melk. Det er viktig å røre hele tiden så sausen ikke klumper seg. Spe forsiktig i resten av melken. Tilsett spinat, muskatnøtt og salt, og gi det hele et oppkok. Smør en ovnsform, og dekk bunnen med et lag hvit saus. Legg i de fylte Cannellonirørene, og dekk over med et nytt lag hvit saus.

Gratineres i ovnen på 200 C i 35 minutter. Server og nyt!

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen