Dagens rett

Carbonara chorizo

En smaksrik pastarett åpner denne siste uka før påskehøytiden er her og gir oss noen etterlengtede fridager. Til en rett som denne, og med den deilige smakskarakteren vi får ved hjelp av chorizopølse, passer skummende øl eller en spansk vin utmerket.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Carbonara chorizo

Fremgangsmåte

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Fres chorizopølsen sammen med hakket hvitløk i stekepannen et par minutter. Hell i fløte og revet parmesan, og la det koke et par minutter. Tilsett pastaen.
 
Skill eggene, og rør plommene inn i pastablandingen sammen med basilikum.

Smak til med sitronsaft og pepper. Server med ferskt brød.

Tips: Parmesan kan både rives på et rivjern, eller høvles i litt store flak med en ostehøvel eller potetskreller.

Her finner du mange flere deilige pastaretter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

 

Sendt inn av

Foto: Morten Brun

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen