Dagens rett

Ceviche club med kveite

Prøv deg på en skikkelig superoppskrift med gudefisken signert Erling Stenersen Sundal.

Hvorfor ikke ta for seg av våre beste råvarer i det vi lager et herlig kveitemåltid til midddag i dag?
 
 
Under oppskriftene finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Ceviche club med kveite

Fremgangsmåte

Bland sammen alle ingrediensene til marinaden. Pensle kveiteskivene med marinade, spar litt marinade til salaten. Bland sammen salaten, fordel den på kveiteskivene og rull sammen.

Lag melbatoast av loffen ved å steke den på svak varme i nøytral olje til den er knasende sprø og lett brun.

Avokadosalsa:
Bland avokadoen med de øvrige ingrediensene til en glatt krem og smak til med salt og kajennepepper.
 
Fordel avokadoblandingen på melbatoasten. Legg på kveiterullene og legg en skive melbatoast på toppen.

Flere retter med kveite finner du her

Sendt inn av

Foto: Tom Haga

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen