Dagens rett

Che-Ko-Pa gourmetsalat

Vi er i full gang med å servere deg sommerens salater. Dagens utgave virker jo svært lovende, dens navn tatt i betraktning. Salater er dessuten passe mettende mat når solen varmer som mest og behovet for rik mat naturlig må vike til fordel for desto mer kjølig drikke. To forslag til deilige viner følger derfor med.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Che-Ko-Pa gourmetsalat

Fremgangsmåte

Legg spinaten i iskaldt vann noen minutter, skjær deretter av stilkene og la den renne av.

Skjær pastrami i tynne strimler og finhakk chili. Fres pastrami og chili så vidt i varm panne med litt olivenolje.

Del klasetomatene i to og ta ut innmaten. Skjær tomaten i strimler.

Skjær rødløken i tynne strimler. Hakk koriander grovt.

Legg spinatblader på en tallerken og bygg på lagvis med tomater, rødløk, pastrami og koriander. Smuldre mild chevre på toppen.

Bland sammen saften av lime, dijonsennep, honning, hvit balsamico, og olivenolje. Smak til med salt og pepper. Sprinkle over salaten rett før servering.

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen