Choice med tre nye hoteller

Choice med Petter Stordalen i spissen åpner tre nye hoteller i Oslo innen mai 2009.

Dette er like mange hoteller som de andre kjedene tilsammen. I fjor hadde hotellene i Oslo et belegg på 74 prosent og økte priser, noe som igjen ga økt inntjening per rom. Det er altså gode tider for bransjen, og kjedene smir mens jernet er varmt.
 
Tre på rappen
Stordalens choice åpner hotell på Økern og ved Youngstorget neste år. Dessuten blir det åpnet et hotell i Folketeaterbygningen i 2009.
 
Thon åpner hotell ved Ullevaal stadion i 2009, mens Rica åpner hotell i Pilestredet i 2009.
 
Rica gjenåpner også hotellet på Helsfyr med 100 flere værelser. Til slutt kommer First-kjeden opp med Grims Grenka, som tidligere het Noble House.
 
Er marked
Til sammen blir dette i underkant av tusen rom. Oslos turistsjef Tor Sannerud tror at det er marked for ytterligere hotellkapasitet i Oslo.
 
- Slik situasjonen er i dag er det flere perioder på året der vi må sende folk ut av byen hvis de ikke har reservert. Derfor tror jeg disse nykommerne raskt vil finne seg et marked, sier han til Aften.
 
Konsernsjef Ole Jacob Wold i Rica Hotels er langt på vei enig, men sier at utfordringen blir å fylle hotellene i perioden utenom tirsdag til torsdag.
 
Det er særlig fullt på hotellene disse dagene på grunn av forretningsreisende.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen