Cognac i glass og gryte

Vi prøver oss igjen med dette spennende møtet hvor cognac spiller en sentral rolle i så vel glass som gryte. Slow Food-medlem og en av Norges fremste eksperter på cognac; Jon Bertelsen deler sine kunnskaper med deg på restaurant Klosteret mandag den 11 februar kl 19.00. Kjøkkensjef Daniel Karlsson har satt sammen en meny i samarbeid med Jon Bertelsen der det brune druebrennevinet spiller en viktig rolle i de rettene som serveres.

Jon Bertelsen jobber med, og lever for cognac og representerer flere kjente hus på det norske markedet. Han har også sine egne cuvéer; Prélude, Symphonie og Orchestra. Disse er utviklet i samarbeid med et av Cognacs mest spennende hus; Léopold Gourmel.

Kjøkkensjef Daniel Karlsson har satt sammen en meny i samarbeid med Jon Bertelsen der det brune druebrennevinet spiller en viktig rolle i de rettene som serveres. Når vi tillegger at menyen er satt sammen slik at den optimale drikke til maten vil være det samme destillatet, ligger det an til ett av våre mest spennende arrangement hittil: Vi starter med å smake noen unge lette cognacer og benker oss deretter for å nyte:

Foie Gras Terrine Svisker og vaniljekompott

Lakse Rillete med syrlig salat

Andebryst og honningglasert andeconfit med sellerirotpuré, stjerneanissjy

Sjokoladeterrine med myntepesto

Etter maten fortsetter smakingen nå med eldre og tyngre cognacer i glasset! Arrangementet koster latterlige 695 kroner.

Vi må ha din påmelding innen fredag den 2. februar. Det er kun 40 plasser, så de som vil sikre seg plass bør allerede nå melde tilbake.

Meld deg på her

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen