Dagens rett

Couscoussalat

Dagens middagsforslag er ikke uvanlig spise nede i Syd-Europa. Franskmenn setter umåtelig pris på couscousretter. Om det er fordi det er svært enkelt å forberede, eller om det er selve smaken vites ikke. Men at det er herlig sommermat hersker det imidlertid ingen tvil om.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Couscoussalat med mynte og sitron

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

50 minutter

Ingredienser

1 ts

Fremgangsmåte

Tilbered couscous etter anvisning på pakken og avkjøl. Tilsett finhakkede urter.

Bland olje, sitronsaft, sukker, presset hvitløk, salt og pepper sammen, hell over couscousen og bland godt. La det hele trekke smak i minst en time.

Tilsett gjerne grønnsaker etter eget ønske slik som tomater, rødløk, agurk, eller bønner.

Tips: Dette er en deilig salat du kan nyte som den er, eller ha som tilbehør til deilige kjøttretter, gryter eller annet.

Flere deilige salater

Retter med couscous

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

 

 

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 
 
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen