DAGENS RETT: Bakt camembert med honning og valnøtter

Dagens rett Bakt camembert med honning og valnøtter

(zi3000)

Bakt camembert er kosemat som skal nytes med senkede skuldre og fulle glass.

Bakt camembert er uimotståelig deilig fredagskos. Perfekt for en aften med selvpleie eller en romantisk kveld for to.

Kosefaktoren er høy når flytende og klissete camembert, dryppet i gyllen honning og toppet med sprø og karameliserte valnøtter, møter nybakt brød.

Forberedelsene tar et lite minutt, og maten litt over ti. Dette gir rikelig med tid til å ta litt ekstra vare på deg selv eller din kjære. Finn deg ordentlig til rette i sofaen, for denne retten skal ikke nytes ved spisebordet. Dette er kosemat som skal nytes med senkede skuldre og fulle glass. 

Her finner du andre gode oppskrifter til fredagskosen

Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her

Bestill dagens rett som e-post

Bakt camembert med honning og valnøtter

Antall porsjoner

2

Tilberedningstid

10 minutter

Ingredienser

salt

Fremgangsmåte

Forvarm ovnen til 180°C

  • Fjern all plastemballasje fra camemberten, og plasser den tilbake i den lille treesken, eller i en liten ildfast form. Lag et dypt rutemønster i lokket. Krydre med salt og pepper, strø med hakkede valnøtter, før du drypper honningen over og plasserer en rosmarinkvast på toppen.

Bak midt i ovnen i 12-15 minutter. Server straks med nybakt brød og godt drikkefølge. 

Se alle de andre deilige rettene med ost

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du svært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av

Foto: zi3000

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen