DAGENS RETT: Burritos med torsk

Dagens rett Burritos med torsk

(Tetiana_Chudovska)

Burritos med torsk kan bli den nye familiefavoritten

Du kan selvsagt bruke annen type fisk - eller lage burritosene vegetariske. Godt blir det uansett.

Tortilla fylt med det du måtte ha for hånden er blitt en venn i tidsnøden. Denne kombinasjonen av torsk og hvite bønner er ekstra smaksrik og mettende. 

Velger du grove tortillas, blir middagen enda sunnere (og smaker mer). Har du tid, lager du tortillaene selv. 

Slik lager du tortilla selv

Skaff deg dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Burritos med torsk

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

2 stk
4 stk
1 boks
bønner, hvite
1 pakke(r)

Fremgangsmåte

Rens og skjær løken i terninger. Rens og finhakk hvitløk og chili. Skåld tomatene ved å dyppe dem i kokende vann i 10 sekunder og deretter i iskaldt vann. Fjern skinnet og skjær tomatene i terninger. Skjær fisken i terninger.

Tips:
Tomatskinnet kan du tørke i ovnen ved 100 grader og bruke som pynt.

Surr løken og selleristilken kuttet smått, i olje til det er blankt, tilsett så hakket hvitløk, chili, tomater og bønnene. Kok opp og tilsett krydder.

Tilsett fisketerningene i sausen og la den trekke ved svak varme til den er kokt. Det tar ca 5 minutter. Smak til med salt og pepper. 

Tips:
Du kan godt bruke annen type fiskefilet.

Pakk tortillas i aluminiumsfolie og varm dem i stekeovnen 5-10 minutter ved 160 grader.

Legg salatblader på tortillaene og fordel fiskesausen over, stø revet ost over og legg rømme på toppen og pakk dem sammen.

Flere oppskrifter på burritos

Og veldig mange oppskrifter på tortilla

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du svært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: Tetiana_Chudovska

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen