DAGENS RETT: Pastasalat med reker og tomatpesto

Dagens rett Pastasalat med reker og tomatpesto

Denne pastasalaten får bein å gå på

Du trenger nesten ikke en oppskrift på en rett som denne, for her er det fritt fram etter hva du har i kjøleskapet. Godt blir det alltid.

Pastasalat er en perfekt måte å utnytte rester etter en pastamiddag. De fleste koker for mye pasta, og det er ikke lov å kaste. Hvis du lager ekstra mye av denne pastasalaten, er det mange som blir lykkelige over å få rester i matboksen i morgen.

Her kan du lese mer om ulike pastatyper 

Skaff deg dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Pastasalat med reker og tomatpesto

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

300 g
500 g
1 dl
tomatpesto
Tomatpesto

Fremgangsmåte

Kok pastaen i rikelig med saltet vann til den har en litt hard kjerne.

Hell av vannet og skyll pastaen i kaldt vann til den er kald.

Lag tomatpesto eller bruk ferdig kjøpt på glass, og bland den inn i pastaen.

Pasta, reker og grønnsaker blandes sammen. her kan du gjerne fylle på med de grønnsakene du har og liker.

Tomatpesto:
Ha alle ingrediensene til pestoen i en fooodprossesor. Kjør sammen til en glatt mos og smak til med litt salt og pepper.
 
Tips: Det er også godt å lage en skalldyrsalat på denne måten, da erstatter du bare litt av rekene med andre typer skalldyr.
 

Er du frelst på pesto? Finn flere gode oppskrifter her

Fristende oppskrifter med reker finner du her

På jakt etter en ny pastaoppskrift finner du våre beste her

Alt du trenger å vite om pasta

Pastaoppskrifter i Apéritifs kokebok

Hjemmelaget pasta  

Hjemmelaget tagliatelle  

Hjemmelaget pasta (glutenfri)

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

 
 

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen