DAGENS RETT: Fiskepanne med ratatouille

Dagens rett Fiskepanne med ratatouille

I dag får torskemiddagen ekstra smaksrikt innhold

En ratatouille gir torsken smak av Middelhavet - lettvint og populært innslag på middagsbordet en tirsdag i september.

Ratatouille er egentlig en rett i seg selv, spesielt med de gode grønnsakene som er å få tak i om dagen, så har du veggiser rundt bordet, blir de like fornøyde. Hvis du vil unngå smaken av fisk, kan du steke fisken for seg i en panne mens ratatouillen godgjør seg. 

Se våre andre oppskrifter på ratatouille

Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her

Bestill  dagens rett som e-post 

Fiskepanne med ratatouille

Fremgangsmåte

Varm olje i en stor panne med lokk. Fres løk og hvitløk. Tilsett de øvrige  grønnsakene og la fres i 7-8 minutter. Tilsett hvitvin og kok denne inn. Smak til med kajennnepepper, salt og pepper. Legg på fisken delt opp i porsjonsstykker. Dryss over kapers. Legg på lokk og la trekke på svak varme i 10-12 minutter til fisken er gjennomkokt, men ikke tørr. 

Server retten fra gryten med et dryss av frisk basilikum, kokte poteter eller ris til.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen