I dag får du gode tips til hvordan du enkelt løfter biffen opp til nye høyder på en måte som alle får til. Det skader heller ikke at tilbehøret er kjapt og lett å få til.
Flere gode oppskrifter med biff
Skaff deg dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
Biffsandwich med sitron- og timiandressing
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Ta ut kjøttet av kjøleskapet og la det få romtemperatur før du steker det.
Stek skiver av landbrød i en panne med litt olje til de får en sprø overflate, bruk eventuelt en brødrister.
Brun kjøttet over høy varme til kjøttsaften pipler ut på oversiden, ca. 2-3 minutter.
Snu biffen og stek videre til det pipler på den andre siden. Biffen er nå medium stekt.
Ha cherrytomatene i pannen sammen med kjøttet de siste 1-2 minuttene.
Smør dressing på landbrødet, legg på salat, og anrett med biff, stekte cherrytomater og rødløk.
Flere retter med biff finner du her
Tips: Tilsett gjerne en kvist frisk timian, et stort fedd hvitløk knust med kniven og 1 ss smør i det du snur biffene for å steke på den andre siden. Øs smør og krydderblandingen over biffene de siste minuttene for ekstra god smak.
La gjerne biffene hvile noen minutter på skjærefjøla før du legger dem opp på smørbrødet. Da setter saftene seg i kjøttet og biffen blir ekstra saftig.
Lær alt du trenger op vite om biff her
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Her får du svært så praktiske kokketips
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Matprat/Studio Dreyer-Hensley
Drikke som passer til denne oppskriften
-
84 Poeng
Poliziano Rosso di Montepulciano 2016
Italia
Volum: 0.750 Pris: 169,90 Bestillingsutvalget -
90 Poeng
Colomé Estate Malbec 2016
Argentina
Volum: 0.750 Pris: 249,90 Bestillingsutvalget -
86 Poeng
Kinn Slåtteøl
Norge
Volum: 0.750 Pris: 94,90 Basisutvalget -
83 Poeng
The Liberator The Francophile Syrah 2016
Sør-Afrika
Volum: 0.750 Pris: 150,00 Bestillingsutvalget