Dagens rett

Ikke rart alle elsker denne pastaretten

Carbonara er en av de enkleste pastarettene, og samtidig en av de mest smaksrike. Prøv bare denne oppskriften.

Pasta er en gjenganger i vår ukemeny, og med god grunn. Rask og rimelig mat som alle liker. Mange har nok falt ned på en liten håndfull varianter, som lager om og om igjen. Trenger du mer inspirasjon til å variere din pastameny, er hjelpen nær.

De beste oppskriftene med pasta

Er det noe du lurer på om pasta, finner du det her

Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Enkel pasta Carbonara

Fremgangsmåte

Kok spagetti etter anvisning på pakningen. Stek kjøttdeig og bacon i biter i en stekepanne med margarin/olje.

Ha i finhakket hvitløk, erter og matfløte, og la alt småkoke 2-3 minutter før du rører inn parmesanosten.

Ha pastaen over og bland.

Skill eggeplommene fra hviten og bland inn i den varme pastaen slik at du har en kremete tykk saus, strø over nyrevet parmesan og kvern sort pepper over.

De beste oppskriftene med pasta

Alt om pasta

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

Foto: Matprat.no

Forsiden akkurat nå

Til toppen