DAGENS RETT: Koteletter slik du ikke har smakt dem før
Dagens rett

Koteletter slik du ikke har smakt dem før

Det er lov å håpe på fint grillvær denne helgen, for denne oppskriften på alternativ bruk av koteletter må du bare prøve.

Disse kotelettene blir gjort ugjenkjennelige, men altså veldig gode gjennom en lang rekke ingredienser. Bli for all del ikke skremt av listen, innsatsen er vel verd  tiden det tar å vente på at marinaden skal sette preg på kjøttet.

Og ikke er retten veldig sterk heller.

Om været ikke sier utegrilling, kan du fint lage denne retten på innegrillen eller i steikepanna.

Se alle grilltipsene og oppskriftene her

Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
 

Kotelettspyd med asiatisk potetsalat

Fremgangsmåte

Skjær ut beinet fra kotelettene og del dem i to.

Finhakk hvitløken, riv frisk ingefær og bland med soya, honning og olivenolje. Legg kjøttet i marinaden og la det ligge kaldt ca 4 timer. Tre en halv kotelett på et grillspyd, dryss over salt og pepper. Grilles i 3-4 minutter.

Kok potetene, avkjøl litt og del i skiver, tilsett purre, reddik og paprika i tynne skiver. Finhakk chili og gressløk og bland sammen.

Bland sammen olivenolje, eddik, presset lime, salt, pepper og kajennepepper og bland i.

Mange deilige retter med koteletter 

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

 

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Apéritifs Vinskole

Øk vinkunnskapen din med Apéritifs Vinskole. Fem kvelders undervisning, smaking og eksamen for kun 5450

Vi har fått mulighet til å redusere prisen betraktelig på Apéritifs vinskole. Du får nå fem kvelder med undervisning av en av Norges mest erfarne vinforelesere, smaking av til sammen 50 viner, avsluttende eksamen og diplom. Les hele saken

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen