DAGENS RETT: Wok med biff på kinesisk vis

Dagens rett Wok med biff på kinesisk vis

(Foto: Matprat/Mari Svenningsen)

Så lett lager du kinamaten selv

Oppskrifter på raske wokretter som denne er perfekte på travle hverdager. Dessuten smaker det ekstra godt på en mandag.

Denne kinesiskinspirerte retten lages på null tid. I stedet for biffkjøtt, kan du bruke kylling, fisk eller sågar erstatte den med et vegetarisk alternativ som tofu eller bare doble mengden sopp. Woken vil begeistre like mye uansett.

Sugen på mer wok? Vi har enda flere fristende retter 

Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Bestill dagens rett som e-post

 

Wok med biff på kinesisk vis

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

1 stk
0.5 dl

Fremgangsmåte

Strimle sopp, kål og paprika.

Kok nudlene etter anvisning på pakken.

Stek kjøttet i to omganger i en wok eller panne på sterk varme.

Ta kjøttet ut og gjør det samme med grønnsakene.

Ha kjøttet tilbake sammen med grønnsakene, rør inn østerssaus og soyasaus. Bland inn nudlene tilslutt. 

Tips: For å gjøre retten rimeligere og mer miljøvennlig, kan du halvere kjøttmengden.

Her finner du veldig mange gode oppskrifter med wok

Mange oppskrifter med biff finner du her

På jakt etter flere internasjonale rette?

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: Matprat/Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen