Dagens rett

Så lett lager du kinamaten selv

Oppskrifter på raske wokretter som denne er perfekte på travle hverdager. Dessuten smaker det ekstra godt på en mandag.

Denne kinesiskinspirerte retten lages på null tid. Om det virker råflott - og ikke så veldig miljøbevisst  - med 200 gram kjøtt per porsjon, er det ingenting i veien for å redusere og sågar halvere kjøttmengden. Woken vil begeistre like mye uansett.

Sugen på mer wok? Vi har enda flere fristende retter

Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
 

Wok med biff på kinesisk vis

Fremgangsmåte

Strimle sopp, kål og paprika.

Kok nudlene etter anvisning på pakken.

Stek kjøttet i to omganger i en wok eller panne på sterk varme.

Ta kjøttet ut og gjør det samme med grønnsakene.

Ha kjøttet tilbake sammen med grønnsakene, rør inn østerssaus og soyasaus. Bland inn nudlene tilslutt. 

*For å gjøre retten rimeligere og mer miljøvennlig, kan du halvere kjøttmengden.

Mange oppskrifter med biff finner du her

På jakt etter flere internasjonale rette?

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 
- det er selvfølgelig gratis.

 

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 
Foto: Matprat.no

Forsiden akkurat nå

Til toppen