DAGENS RETT: Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Dagens rett Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

(Bilde: Matprat.no)

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Foreløpig leder ribbe som nordmenns favorittjulemiddag, men pinnekjøttelskerne blir det stadig flere av. Og det er lett å forstå, for mens ribba krever en årvåken kokk, lager pinnekjøttet seg nesten selv.

Følger du oppskriftene på de neste sidene, kan vi garantere at smaken sitter. Julemiddagen bør påbegynnes allerede i dag. Har du ikke lagt pinnekjøttet i bløt ennå, må du være rask, og ribba må ut av fryseren snarest hvis du ikke bruker ferskvare. Tiningen må gjøres i kjøleskap eller et kaldt rom. 

Og har du ikke tenkt på (de sterkeste) drikkevarene, har du bare denne dagen å gjøre det på. Polet er stengt på julaften.

Dette drikker du til ribbe

Dette drikker du til pinnekjøtt

Skaff deg dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

På de neste sidene finner du oppskriftene du trenger

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Kun for medlemmer: Unik og luksuriøs reise til Champagne til spesialpris

I løpet av fire aprildager neste år får du oppleve det aller beste Champagne har å by på fra vinsmakinger hos topprodusenter til lunsjer og middager på Michelin-restauranter og selvsagt overnatting på de aller mest komfortable hotellene. Dette vil du ikke gå glipp av. Som medlem får du dessuten spesialpris og sparer 3.800 kroner per person. Les hele saken

Til toppen