DAGENS RETT: Roastbiff- og sitrussalat

Dagens rett Roastbiff- og sitrussalat

Slik lager du mandagsmiddagen på et blunk

Har du ikke tid til å lage alt fra bunnen av og kanskje noen rester i kjøleskapet,  kommer denne roastbiffsalaten til å være en god trøst. Oppskriften er superenkel.

Roastbiff fra butikkens kjøttdisk er et veldig godt middagsalternativ når du har dårlig tid. Tynne rosastekte skiver av storfekjøtt er perfekte ingredienser i en salat som denne. 

Selv om oppskriften ber om roastbiff kan den fint lages med rester av svine- eller lammestek, kylling eller halloumi for en vegetarisk vri. Hvis du bruker lammestek, husk at den ikke skal være kjøleskapskald. 

Se hva mer du kan lage med roastbiff 

Skaff deg  dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Roastbiff- og sitrussalat

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

0.5 stk
Dressing

Fremgangsmåte

Skrell appelsinene og skjær dem i skiver som du deler i to. Saft som renner av blandes i dressingen.

Visp sammen ingrediensene til dressing og smak til. Rens og vask salatene.

Skjær løken i strimler og tomatene i to.

Legg salaten pent i en salatbolle eller direkte på tallerkenen.

Fordel tomater og løk over salaten og slå dressingen over.

Til slutt legger du roastbiffskivene, tynne, pent oppå salaten og peprer alt godt.

Se hva mer du kan lage med roastbiff 

Se flere knasende sprø salater her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du vært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: Alf Børjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen