Defeated Beefeater

Ukens drink er signert Richard Olsson og ble vinnerdrinken i den kreative delen av Beefeater International Bartender Competition som i år ble arrangert for femte gang. Olsson, fra Metro Bar i Bergen, vant i kategoriene for både kreativitet og hurtigmiksing men ble ble kun nummer to i sammendraget - i år som i fjor. Apéritif gir deg drinkoppskriften.

Totalt 11 bartendere var i år kvalifisert til konkurransen, og på Smuget i Oslo var det hurtigmiksing og freestyle som ble gjenstand for streng bedømming fra dommerpanelet under kyndig ledelse av Jesper Lind fra Café con Bar.

Blant landets bartenderelite som satser på show og ekstra kreativitet i jobben, er denne konkurransen en av de mest prestisjefylte. Selv om miljøet er lite og stort sett lokalisert til Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim og Kristiansand, er nivået høyt og mange av deltakerne trener både to og tre timer hver dag. Kanskje Olsson greier å nå helt opp neste år?

Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase.

Defeated Beefeater

Ingredienser

10 stk
blader peppermynte
2 cl
De Kuyper Triple Sec

Fremgangsmåte

Knus peppermyntebladene og sukker med en barskje eller en mudler.

Ha knust is i en shaker. Alle ingrediensene; appelsinsaft, knust peppermynte, Gin, Triple Sec, shakes med isen. Hell over i et avkjølt cocktailglass med isen.

Garnerses med qumquats og mynte.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Bartender .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen