Den ultimate vin-gadget

Enomatic er et vinserveringssystem som kanskje vil revolusjonere måten vi drikker vin på.

Den åpnede flasken blir satt under trykk ved hjelp av nitrogengass som erstatter oksygenet i flasken. På denne måten blir den naturlige utviklingen fra vin til eddik bremset og vinen er holdbar i opptil en måned etter at flasken har blitt åpnet.

E nomatic kommer også med kjøling slik at man kan tempere vinen etter eget ønske.

Man programmerer inn ønsket mengde (for eksempel 12 cl) som skal serveres hver gang man trykker på knappen og får da alltid ut riktig mengde i glasset. På denne måten får man vin som til enhver tid er perfekt konservert, perfekt temperert og perfekt servert.

Det prisbelønnede italienske designet gjør at Enomatic blir et naturlig blikkfang på kjøkkenet som har alt.

I følge den norske importøren, Enomatic Norge AS, vil veiledende priser begynne på kr. 29.000.- for fire-flaskersmodellen og gå opp mot ca. kr. 80.000.- for åtte-flaskersmodellen, avhengig av ekstrautstyr.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen