Din egen online Kokebok

Apéritif tilbyr et nyttig verktøy spesielt for deg som er glad i god mat og godt drikke. En online kokebok som er din private, og du kan logge deg på hjemmefra og skrive ut handleliste fra jobben. Alltid tilgjengelig.

Apéritifs tjeneste Min kokebok viser til fulle hvilken nytte du har av nettet, og i all beskjedenhet av Apéritif. Nå kan du samle alle oppskriftene din på ett sted. Slutt på løsbladsystemet og at du alltid må huske hvilke ingredienser som passer best til den og den retten. Du logger deg bare på nettet og din private kokebok enten du er hjemme eller på jobben. I tillegg får du tilgang på hele 19 500 oppskrifter.

Skaff deg din egen online kokebok på nettet med en gang (følg lenken nedenfor). Dersom du allerede er registrert, kommer du direkte inn ved å følge lenken.

Les om alle de nyttige funksjonene du finner:

Lett å finne frem i
Vi har laget seksjoner på samme måte som du finner i Apéritifs kokebok. Dermed er det lett å finne igjen en oppskrift på ditt private område.
 

Del oppskrifter med andre
Når du legger inn en ny oppskrift, kan du bestemme at også andre som har tilsvarende kokebøker kan se din oppskrift. Tilsvarende kan du titte på andres oppskrifter, legge dem inn i din kokebok og endre på dem hvis du har lyst til det.

Legge til oppskrifter med et klikk fra Apéritifs Kokebok
Er du på jakt etter en bestemt oppskrift og finner den i Apéritifs Kokebok, klikker du bare på Legg til i min kokebok og dermed ligger den i riktig seksjon i din kokebok. Deretter kan du legge til og trekke fra slik at den passer din smak.

Legge til drikkefølge fra Apéritifs Polliste
Mat og drikke hører sammen og det har vi selvfølgelig tenkt på når vi laget Min Kokebok. Når du finner en vin, et øl eller annet godt drikke du synes passer til den retten du har komponert, klikker du på Legg til i min kokebok og beskrivelsen av drikken som du finner i vår Polliste er lagret i din kokebok.

Legge til en drinkoppskrift fra Apéritifs Bartender
Vi vet at mange synes det er morsomt å mikse drinker. Derfor har vi laget en seksjon i Kokeboka hvor du kan lagre drinkoppskriftene dine eller hente dem fra vår Bartender med et klikk.

Skrive ut handleliste
Du kan skrive ut handleliste for hver oppskrift slik at det blir lettere å gjøre innkjøp.

Gi din vurdering av en oppskrift
La andre få vite hva du synes om oppskriften. Du gir den stjerner akkurat på samme måte som du finner i Apéritifs Polliste. Nå er det imidlertid du som skal gi din vurdering. Du kan også skrive inn tekst og dermed begrunne din vurdering hvis du skulle ønske det.

Send oppskriften til en venn
Selvfølgelig kan du sende oppskriften til en venn av deg.

Vi er overbevist om at Min Kokebok blir en like stor suksess som Min online vinkjeller er blitt det.

Skaff deg din egen online kokebok på nettet med en gang (følg lenken nedenfor). Dersom du allerede er registrert, kommer du direkte inn ved å følge lenken.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen