Eksklusiv middag med tyske vinkunstnere på Aymara

Winemakers Dinner 28. februar i Oslo

Eksklusiv middag med tyske vinkunstnere på Aymara

Kjøkkenet på Aymara, med Kim Daniel Mikalsen i spissen, byr på en 5-retters meny basert på den norske vinterens beste råvarer. Tre av de mest anerkjente vinprodusentene fra Tyskland setter vin til. Dette blir en festaften du ikke vil gå glipp av.

Det er Markus Molitor og Hans-Oliver Spanier som denne kvelden representerer både Battenfeld Spanier og Kühling-Gillot når de setter vin til og leder oss gjennom denne middagen du må få med deg.

Legender fra Mosel og Rheinessen

Markus Molitor.
Markus Molitor.

Markus Molitor tok i 1984 over sin fars vingård og har siden da produsert Mosel-Rieslinger med den samme høye kvalitet som gjorde regionen verdensberømt for 100 år siden - terroir-spesifikke, umiskjennelige og svært lagringsdyktige.

Les mer om Markus Molitor her 

 

Olivier Spanier.
Olivier Spanier.

Hans-Oliver Spanier er gift med Carolin Spanier Gillot og sammen eier de vingårdene Battenfeld Spanier og Kühling-Gillot. Spanier er kjent for å være kompromissløs når det kommer til bærekraft og kvalitet og tilhører utvilsomt Tysklands ledende riesling-produsenter.

Les mer om Battenfeld Spanier og Kühling-Gillot her

Markus og Hans-Oliver vil hver for seg fortelle mer om den spennende historien og særtrekkene til sine viner og hvorfor disse vinene er som skapt til kveldens meny.

Se menyen og vinene du får smake her

Kommende kurs

Til toppen