Dagens rett

Enchiladas

Lomper benyttes som regel til pølser, men i dagens rett bytter vi ut det tradisjonelle innholdet med kjøttfyll. Et par vinforslag i begge fargevalører følger med. Kos deg!

Enchiladas

Fremgangsmåte

Brun smøret til kjøttsausen i varm panne. Ha i kjøttdeig og chilipepper og smuldre kjøttdeigen med en gaffel mens den brunes.Tilsett rosiner og mais og smak blandingen til med salt og pepper.

Lag tomatsausen:
Mos tomater, løk, chilipepper, hvitløk og tomatpuré til en jevn saus i en food-processor. Smelt smøret i en kjele. Tilsett tomatmosen og la det koke ca. 5 minutter. Visp sammen egg og fløte i en bolle. Visp inn 1 spiseskje av tomatsausen og hell blandingen i den varme tomatsausen under konstant røring. Varm sausen nesten til kokepunktet. Den må ikke koke etter at eggeblandingen er tilsatt.

Bland ca. 1/4 av tomatsausen med kjøttfyllet. Fordel dette på lompene, rull dem sammen og legg dem tett sammen i smurt form. Hell resten av tomatsausen over lompene, dryss på osten og gratiner retten i stekeovnen.

Dryss over rosmarin ved servering.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

//]]]]>
]]>
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Du velger selv om du vil dele noen av dine oppskrifter med andre brukere av Min Kokebok.

I tillegg har du full tilgang på samtlige oppskrifter i Apéritifs Kokebok samt Dagens rett og kan dermed ved ett enkelt tastetrykk legge enhver av disse oppskriftene inn i din egen kokebok. Straks du har logget deg inn på tjenesten får du opp et nytt valg for dette under samtlige oppskrifter i kokeboka, bartender og Dagens rett. Enkelt og greit. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen