Dagens rett

Enchillada

Det er lov å kose seg på fredagen, og for mange er meksikansk en del av fredagskosen. Prøv denne oppskriften du også.

Mexico er arnested for mange store mattradisjoner.
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Enchilada

Fremgangsmåte

Brun kjøttdeigen og tilsett ca. 2/3 av enchiladasausen. La sausen koke etter anvisning på glasset.

Mos chilibønnene med en stavmikser. Varm tortillaene i ovnen etter anvisning på pakken.

Fordel kjøttfyllet på hver tortilla, rull sammen og legg dem over i et ildfast fat. Øs over resten av enchiladasausen og dryss over revet ost.

Gratiner i stekeovnen på 250 grader til osten har smeltet og fått en fin gyllen farge.

Legg en skje salsa og en skje rømme på hver enchilada og pynt med tomatbåter og purreskiver.

Server med bønnesalsa eller chilibønner, meksikansk ris og revet ost.

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen