Dagens rett

Entrecôte med krydret peanøttsmør

En saftig og mør entrecôte med spennende tilbehør - det blir en perfekt start på helgen!

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Marinert entrecôte med krydret peanøttsmør

Fremgangsmåte

Ta ut entrecôten fra kjøleskapet en god halvtime før du legger den på grillen slik at den får romtemperatur.
 
Grill entrecôten til den har fått en fin stekeskorpe på hver side og legg den over på den kalde delen av grillen til den er stekt slik du liker den.
 
La kjøttet få hvile i minst ti minutter før du serverer det, da holder kjøttet bedre på saftigheten.
 
 
Krydret peanøttsmør:
Fres chili, finhakket hvitøk og ingefær i olje. Tilsett peanøtter, soyasaus, sitronsaft og eddik. Kok opp og avkjøl.
 
Pisk sammen med mykt smør og sett det kaldt til servering.
 
Server grillet entrecôte og peanøttsmør med en god salat ved siden av.
 

Sendt inn av

Foto: Bent Raanes og Sarah Cameron Sørensen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen