Dagens rett

Estragonspekket svinekam med spennende grønnsaker

Hva med en klassisk og skikkelig festmiddag denne søndagen? Saftig svinekam står på høstmenyen, og vi smeller til med spansk vin i glasset. Skulle du komme til å forspise deg er det bare å bevege seg ut i skog og mark!

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Estragonspekket svinekam med spennende grønnsaker

Fremgangsmåte

Legg poteter og grønnsaker i en stor ildfast form. Dynk med olivenolje og dryss på salt og pepper. Bland godt og lag en liten fordypning i midten. Gni kjøttet inn med salt og pepper. Fest 4-5 kvister frisk estragon til kjøttet og legg det i fordypningen. Hell på eplesaft eller hvitvin.

Stek alt ved 200°C ca. 1 ½ time til kjøttet er gjennomstekt (termometer på 76°) og grønnsaker og poteter er møre. Hell på litt med væske om nødvendig under stekingen.

Server sjyen som saus.

Sendt inn av

Foto: Frukt.no/Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Flere spennende retter av svin

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen