Eyvind Hellstrøm inviterer til bords med akevitt og julemat

Akevitt og julemat i Oslo 19. november

Eyvind Hellstrøm inviterer til bords med akevitt og julemat

Bli med på en helaftens akevittkveld med smaking og deilig retter med Eyvind Hellstrøm. Han skal ta oss gjennom en kveld med god mat og drikke. Gå ikke glipp av denne enestående muligheten til å lære om de beste akevitt- og julematkombinasjonene.

 

Livets vann, aqua vitae, eller akevitt som vi kjenner det som i dag spiller en stor rolle innen norsk mat- og drikkekultur, og intet festbord er komplett uten, ei heller denne kvelden. Hele Norges Eyvind Hellstrøm skal geleide oss gjennom denne fantastiske kvelden med både julemat og akevitter.

I Norge har interessen for akevitt vokst enormt de siste årene og da Hellstrøm lanserte sin egen akevitt i 2012 var suksessen et umiddelbart faktum.
 - Nordmenn blir stadig mer interessert i tradisjonsmat og lokalproduserte råvarer, og da hører akevitt naturlig med, sier Eyvind Hellstrøm.

Denne kvelden får vi smake fire klassiske småretter som hører hjemme i jula, og alle etter Hellstrøms egne oppskrifter. Disse har han matchet med fire av sine egne akevitter og du får avgjøre hvilke kombinasjoner du faller for. 

- Akevitten min bygger bro mellom det tradisjonelle og det nyskapende, og det skjønner man til og med før man har smakt den sier Eyvind Hellstrøm.

I tillegg som en bonus får alle gjestene nyte en øl som gjør seg utmerket til maten. Denne ølen kommer fra Homborsund, et bryggeri som holder til i Grimstad. De brygger øl som er lette å like, og som har en tydelig smaksprofil. Målet er å få flere til å få øynene opp gode smaksopplevelser med øl og mat.

La bilen stå igjen hjemme og ta med din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig kveld. Etter dette vil julebordet aldri bli det samme.

 

Kommende kurs

Til toppen