Dagens rett

Feta- og chili-innbakt kylling

Innbakt kylling er enormt saftig og velsmakende. Styrken på retten avgjør du selv ved å justere mengden med chili. Skulle det slumpe til å bli i sterkeste laget så er det jo bare å dempe virkningen med noen ekstra nipp av glasset med marsanne - dagens gode vinforslag.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Feta- og chili-innbakt kylling

Fremgangsmåte

Hakk opp to av kyllingfiletene i kjøkkenmaskin. Ha i chili, løk og egg. Kjør dette til en ganske grov masse. Bland så i til slutt fetaost i skiver (for hånd).

Salt og pepre de fire siste kyllingfiletene som så brunes i stekepanne før de avkjøles.

Kjevle ut butterdeigen og legg et lag med farse midt på. Legg filetene oppå dette og resten av farsen på toppen. Brett deigen pent rundt, pensle med sammenpisket egg og stek i 200 grader midt i ovnen i ca 30 minutter.

Serveres med salat og f.eks. Hollandaisesaus.

Foto: Roger Kolbu

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Her finner du flere kyllingretter fra Apéritifs kokebok

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen