Dagens rett

Fiskefondue

Fiskefondue er en spennende rett å servere også når du får gode venner på besøk. Da kan du virkelig sitte ned og kose deg sammen med dine gjester samtidig som hvitvinsglasset stadig etterfylles og praten går løst over bordet. Ta deg en rolig lørdagshelg og inviter noen gode venner.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Fiskefondue

Fremgangsmåte

Kraft:
Kraften kan vi koke i god tid før selskapet.
Fres løk og fennikel i olje og tilsett de andre ingrediensene. La kraften koke i 10-15 min. Smak den godt til og sil den, men la gjerne løkringer og fennikel i biter koke i kraften ved servering.

Anretning:
Skjær fiskefiletene i biter og legg fisk og annen sjømat på fat slik at alle kan forsyne seg. Hver og en legger sin egen sjømat i kokende kraft og lar den trekke der en stund. Så er det opp til hver enkelt å finne igjen sine biter.

Varm også potetene i fiskekraften. Kraften må være på kokepunktet, derfor må kjelen stå på en kokeplate midt på bordet.

Her finner du flere oppskrifter med fondue

Sendt inn av

Foto: Per Alfsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen