Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Flyndrefilet med kremet urtesaus
Fremgangsmåte
- Pensle flyndrefileten med timianolje og strø over litt salt. Rulles sammen og fest med en cocktailpinne.
- Ha urter, hvitvin og fiskekraft i en vid fiskekjele.
- Legg flyndrerullene over.
- Kok opp og la trekke ca 6-8 minutter avhengig av størrelsen på flyndrefiletene.
- Legg fisken over på et varmt fat.
- Kok inn kokevannet tilsatt kremfløte til det halve.
- Bruk en stavmikser i kraften og kjør urtene til en fin masse som jevner kraften.
- Fordel salaten på tallerkener og drypp over litt timianolje.
- Legg en fiskerullade på hver og hell over urtesaus.
Her finner du flere deilige retter med flyndre
Drikke som passer til denne oppskriften
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 425.00 kr Bestillingsutvalget90 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 219.90 kr Bestillingsutvalget89 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG