Fra Nortura til sjefsjobb i Matmerk

Fra Nortura til sjefsjobb i Matmerk

- Et privilegium å fortsette arbeidet for norsk kvalitetsmat og matkultur, sier Nina Sundqvist.

Kommunikasjonsdirektør Nina Sundqvist i Nortura er tilsatt som ny administrerende direktør i Matmerk. Nina Sundqvist har vært kommunikasjonsdirektør i Nortura siden 2004, og hatt betydelig ansvar for konsernets krise- og endringskommunikasjon. For det arbeidet mottok Nortura fagbransjens pris – Gullkorn.

- Å forlate Nortura er ikke lett, men det er et privilegium å fortsette arbeidet for norsk kvalitetsmat og norsk matkultur. I en ny rolle ser jeg fram å profilere en helnorsk verdikjede sammen med dyktige kolleger i Matmerk, sier Nina Sundqvist i en pressemelding.

Sundqvist har høyere utdanning fra Forsvaret og BI.

- Både styret og de ansatte i Matmerk er svært fornøyde med at vi har funnet en ny leder som har kraft og kunnskap til å utvikle Matmerk videre ifra dagens situasjon, sier styreleder Per Roskifte i Matmerk. 

LES OGSÅ. KSL Matmerk endrer navn

- Vi setter stor pris på det arbeidet Nina har gjort for Nortura. Hun kjenner verdikjeden for norsk mat fra bonde til forbruker, og har frontet den på en utmerket måte. Nå må vi bare glede oss på Matmerks vegne som får Nina som en tydelig og inspirerende leder, sier konserndirektør Tor Aamot i Nortura.

Sundqvist erstatter Ola Hedstein i stillingen som administrerende direktør.Tiltredelsesdato er ikke avklart.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen