Dagens rett

Frisk tomat- og basilikumsuppe

Denne australske suppen er inspirert av enkel fransk matlaging. Suppen kan med fordel serveres romtemperert. Skal suppen serveres varm kan den med fordel spes med kalvekraft slik at den blir noe tynnere.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Frisk tomat- og basilikumsuppe

Fremgangsmåte

Flå tomatene, skrell løken og del alt i grove biter. Rens og del også hvitløken.

Varm oljen og surr løken i denne til den er blank og mør. Tilsett tomatene og kok forsiktig til alt er mørt. Rør godt eller kjør suppen i foodprocessor. Krydre med salt og pepper og tilsett hakket basilikum.

Like før servering dryppes litt extra-virgin olivenolje over.

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen