Se alt du kan lage med rabarbra

Kylling og rabarbra er en perfekt kombinasjon

Kyllingklubber med rabarbraglaze og chilicoleslaw

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

Rabarbraglaze
1.5 dl
0.5 ts
stk
chilicoleslaw, hjemmelaget

Fremgangsmåte

Skrell og kutt rabarbrane i biter. Kok opp med sukker og hvitvin. Kok uten å røre i ca. 5 minutter.

Sil av rabarbraen og hell saften tilbake i kjelen.

Tilsett resten av ingrediensene og la koke i 5 - 10 minutter til en passe tykk glaze. Avkjøl.

Varm kyllingklubbene på grillen i 5 minutter på hver side. Legg på fat og pensle med rabarbraglaze.

Serveres med chilicoleslaw , grillede tomater og potetbåter.
 
 
Tips: Her har vi brukt ferdiggrillede kyllingklubber, men du kan selvfølgelig grille rå kyllingklubber.
 
Grill dem på sterk varme til de har fått farge og legg dem så over på den lune side av grillen slik at de blir ferdige helt gjennom. Pensle med glaze helt mot slutten av steketiden.
 
 

Sendt inn av

Foto: Matprat/Synøve Dreyer

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen