Det loves kulinariske opplevelser over en lav sko når mat- og drikkefestivalen Taste of Oslo går av stabelen fra 29. august til 1. september.
Festivalen finner sted på Kontraskjæret ved Akershus festning, hvor besøkende får muligheten til å besøke og smake på retter fra noen av landets beste restauranter og samtidig få noen tips og hemmeligheter fra Norges fremste kokker, heter det i en pressemelding fra sponsoren Electrolux. Taste Festivals er arrangør.
Hvitevaregiganten stiller med seks proffkjøkken på festivalen. Disse skal disponeres av seks av restaurantene som deltar under arrangementet. Dessuten stiller Terje Ness og Ingrid Espelid Hovig som ambassadører for festivalen.
Noen av restaurantene og kokkene som har bekreftet sin tilstedeværelse på Taste of Oslo:
Ifølge pressemeldingen er Taste Festivals arrangert i 19 land de siste 10 årene, men arrangeres i år for første gang i Norge.
Den tar mål av seg til å by på de mest eksklusive restauranter, de dyktigste kokkene, de mest delikate rettene og de mest smakfulle råvarene. Restaurantene som er til stede presenterer sine utvalgte «signaturretter» for publikum, som også får interaktive kokkeshow, demonstrasjoner og en kokebok.