Dagens rett

Gazpacho

Med kald suppe i termosen og masse godt som tilbehør er sommerens pikniksuksess nærmest garantert. Imidlertid er det fortsatt vinter og da er det kanskje best å foreta utflukten innendørs. Dette er flott mat med svanlig spennende smak. En spansk rødvin er hva vi synes passer godt til suppa.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Gazpacho

Fremgangsmåte

Grovhakk alle grønnsakene. Ha dem i en food processor sammen med koriander, tomatjuice, olivenolje og limesaft. Kjør maskinen til alt er godt blandet og du har en glatt og fin suppe. Smak til med salt og pepper. Avkjøl og server.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen