Ginger Bubbles

Nyttår er passert, men det å nyte deilige bobler er i høyeste grad fortsatt tillatt. Det finnes selvsagt smarte løsninger som gjør om en musserende vin til en frisk og deilig drink. På Abboteke Bar i Tromsø finner du denne.

Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Ginger Bubbles

Ingredienser

Zardetto Prosecco Brut (italiensk tørr musserende)
litt
Angostura

Fremgangsmåte

Dynk sukkerbiten i angostura og legg den i bunnen av et flûte-glass.
Ha i ingefær og fyll opp med Prosecco.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Bartender .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen