Gourmet-journalister til Petrines

Petrines Gjestgiveri i Norddal får besøk av syv tyske gourmet-journalister denne uken.

Presseturen er arrangert i forbindelse med matmessen Internationale Grüne Woche i Berlin, som arrangeres fra 18. til 28. januar.
 
Gårdsmat
Petrines Gjestgiveri skal representere Vestlandet på den norske standen i Berlin. I tillegg skal gjestgiveriet være med og markedsføre norsk bygdeturisme og gårdsmat.
 
Internationale Grüne Woche er Landbruks- og Matdepartementets viktigeste internasjonale satsing for å gjøre norsk mat og Norge som reisemål kjent i Tyskland.
 
Det er ventet rundt 500 000 besøkende og det er 1 700 utstillere fra mer enn 60 land på messen. 
 
Kjekjøtt
På Petrines Gjestgiveri får de tyske journalistene servert en lunsjbuffet med både kjekjøtt og andre lokale spesialiteter.
 
- Siden det meste av maten vi serverer er både produsert og videreforedet lokalt, er det også naturlig å fortelle historien om maten vi serverer. Når naturen, kulturlandskapet og mattradisjonene blir satt i sammenheng vil gjestene få en bedre opplevelse å ta med seg hjem, sier Kirsti Indreeide ved Petrines Gjestehus.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Slovenske viner fortjener din oppmerksomhet

Vinlandet Slovenia er i stor utvikling med en rekke unge entusiastiske vinmakere som har stor vilje og ikke minst evne til lykkes på det internasjonale vinmarkedet. Særlig positivt er det at de prioriterer mange av sine lokale druer, hvilket gjør slovenske viner mer unike. Les hele saken

Til toppen