Dagens rett

Gratinert torsk med tomatsalsa

Fisk et par dager i uka er bare sunt og godt. I dag er det torsk som skal glede både syn og gane. Sistnevnte skal også få stifte bekjentskap med en flott fiskevin. En spennende vin fra Beaujolais som tilhører Burgund i Frankrike.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Gratinert torsk med tomatsalsa

Fremgangsmåte

Bland sammen ost, estragon og olje. Smak til med salt og pepper og legg på toppen av torsken.

Ha fiskestykkene på et smurt brett og gratiner i ovnen ved 200 grader til toppen blir gyllen. Fiskestykkene er da ferdig stekt.

Tomatsalsa:
Tomatene skoldes og innmaten fjernes. Hakkes så grovt og blandes med resten av ingrediensene.

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen